Over mij.

Na mijn studie operatie assistente en anesthesie assistente ben ik 18 jaar werkzaam geweest op de OK ook als praktijk begeleider en team leider. Tijdens deze jaren ontdekte ik dat het lichaam veel mooier in elkaar zit.
Alles is verbonden in het lichaam. Organen werken samen en geven energie door. Veel klachten zijn te herleiden uit een verstoring van een orgaan en daarna volgen er vaak meer klachten.
Door een bevriende chirurg en anesthesist kwam ik in aanraking met de Chinese geneeskunst en leerde ik over de verbanden in het lichaam. Tijdens de studie traditionele Chinese geneeskunde kon ik deze kennis toetsen op de OK.
Later ontdekte ik dat de geest ook met het lichaam is verbonden.

Tijdens mijn coaching kijken we naar gedachtenpatronen die je negatief beinvloeden, via systeemtherapie komt er inzicht hierover. Deze inzichten geven veranderingen en kunnen de onderliggende oorzaak zijn van je fysieke klachten. Daarnaast werk ik met mindfull training zodat je zelf  geest en lichaam kunt beïnvloeden.
Als laatste heb ik ontdekt hoe belangrijk spieren zijn bij moeheid en pijn. Deze willen “helpen” maar gaan teveel overspannen.
Doormiddel van Dry needling help ik het spierstelsel en daarmee de vrije stroom van energie weer te herstellen.

Ik volg nog steeds nieuwe nascholingen en heb overleg met collega’s in een intervisie groep.
Daarnaast geef ik trainingen in Dry needling voor collega’s.